Monday, May 19, 2014

Gathering Vectorise

Assalamualaikum WBT.

Hari nak share kejadian sabtu yang lalu di mana, aku tidak sengaja join gathering vectorise bersama-sama otai-otai designer, printing, web design dan lain-lain. Tak sempat nak berkenalan dengan otai-otai yang lain sebab, balik awal. Balik awal disebabkan mahu melawat makngah telah dimasukkan ke dalam ICU. Gergas melawat makngah di HUKM.

Aku update simple aje, just mahu sharing 1 gambar ini. tak ramai yang datang tapi sempat berbual dengan otai-otai ni.


Baru tahu siapa disebalik laman web dan forum vectorise.net. Selalunya download aje logo free kat situ. Rupanya abang-abang ini yang buatnya secara sukarela dan sharing ape yang ada dalam folder mereka. Terbaikkan.

Yang paling bestnya, time jumpa itu, abang pallaca kata nak berikan t-shirt vectorise free. Mulanya, terkejut, eh abang, nak kena bayar ke? Tak, bagi lah ni. free. berikan nama dan alamat nak pos. hahaha.. wa sudah gumbira mendengarnya. terima kasih abang pallaca! semoga bisnes sentiasa maju dan berjaya.

Di sana, baru dapat jumpa akhi joe, haris cretivcolor, palllaca, umar faruq, nurhidayah, fendy dan lain-lain. tak sempat eh, nak borak-borak. tidak mengapa, next time ada lagi mahu join lagi dan promote wa punya roti. hehehe..

Mereka terkejut, aku jual roti. hehe. apa-apa pun team grafik malaysia lebih maju dan success masa hadapan. Dannn. semoga team grafik malaysia terkenal di seluruh dunia! Amin!

WE ARE THE BEST!! Support kekawan yang lain.

P/S: hehehe.. hari tu makan, tak bayar kuehtiow.. buat malu aje aku. minta tolong dayah bayarkan.. last-last otai-otai yang kaya raya ni belanje.. hehehe.. terima kasih bos-bos semua!! :))

0 comments:

Post a Comment