Monday, August 13, 2012

Mini Photo Studio

Assalamualaikum. Hari ni nak citer pasal MINI PHOTO STUDIO yang aku beli dengan abah tempoh hari. Harga ye? erm.. MURAH kot.. jika anda Photographer sure rasa murah punye. Aku beli size, S (RM750). Kalau M, (RM1350). Lain2 size, kene taya orang tu.. Ada macam-macam size. SIZE XS, S, L, M, XL, XXL(masuk orang pun boleh) - semua ada.

Hasilnya? 90% adalah lebih kualiti daripada konvensional studio yang guna byk lighting yang hanya dapat pencahayaan dalam 70%. Ia dicipta oleh Photographer Taiwan, yang dihasilkan khas para photographer di seluruh dunia. Color, mmg hasilnya lebih original dan TERBAIK!! boleh di bawa kemana sahaja. memang disediakan beg untuk membawanya. Lampunya, tahan lebih 10 tahun. Jangan risau, berbaloi beli ni.

Macam mana aku jumpa studio ni? aku pergi exhibition Premium and Gift kat PWTC hari tu. ada juga die bagi flyers, tapi xtahu pulak benda ni ada.. aku main jalan aje. balik rumah, baru perasan dalam katalog buku tu ada bendalah ni.. Pergh! rugi xpergi demo hari tu.

Berminat? Nak tahu nak beli kat mana? just ke laman website  - http://miniphotostudio.com.my/
Aku kan ada bisnes jual kad kahwin - inilah salahsatu punca dan marketing aku nak berbisnes.
Nak share, sharelah. Saya ingin membantu para usahawan lebih yakin dengan produk untuk dipamerkan di laman web atau di blog.

Nak tengok rupanya, tengoklah gambar di bawah ni..








P/S :  hasilnya produk aku, ada di post yang lepas. dan di FB aku di MOLIS CARD GALLERY. :))

2 comments:

  1. Salam kak husna,

    memang photo studio ni dalam dia putih ya?

    hurm..

    bos saya punya warna hitam. ke boleh ganti dengan warna putih?

    saya mmg tak tau benda la kan. lepas dah sejam main tangkap gambar, terus jadi tak sama macam yg dia nak. dia nak background tu warna putih.

    ke bos silap pasang benda putih tu.

    konpius pula saya. hehehe

    ReplyDelete
  2. @ HANIS

    salam, mini photo studio, semua bahagian dalam warna putih.
    kalu yang hitam tu rasanya kat bahagian luar cover die.

    macam mane ada warna hitam? selalunya, kalau beli mini photo studio tu
    mmg disertakan warna putih backgrd die..

    ReplyDelete