Wednesday, July 25, 2012

Prepare marketing untuk hari raya

Assalamualaikum, selamat berpuasa ye. hari ni hari yang ke-5 puasa. Lagi 25 hari lagi nak raya. Untuk marketing seterusnya, menghantar kad raya kepada customer molis enterprise dan moliscardgallery. Di bawah ni, ada 3 jenis design kad raya yang aku buat. 


okey x? 1 kad aku buat kad biasa, 1 kad ada lapisan matte lamination, dan 1 lagi, ada lapisan gloss lamination. Hantar pun secara rawak dan tiada pilih kasih. uhuhu.

Di bawah ini, adalah design sampul duit raya. design ini adalah design keseluruhan sebelum cetak, dan finishing, diecut dan glue. 


Ini lah hasilnya sampul duit raya daripada hasil design yang dibuat. Khas untuk customer juga. mmg berikan secara free. Tanda penghargaan untuk customer yang pernah menggunakan perkhidmatan kami.



p/s : belum raya, da sibuk macam nak raya..uhuhu.. Selamat berpuasa. :))

0 comments:

Post a Comment