Thursday, December 15, 2011

DESIGN BARU UNTUK KAD KAHWIN 2012

Ini antara design yg aku sempat buat sebelum masuk ye tahun 2012.

Hope, ramai suka dengan design baru.. Insyallah, Every 3 month, aku tukar2 design untuk selera orang ramai.
Disebabkan laptop pun xde, ini aje yg boleh design setakat ini..

Harga boleh rujuk di blog : moliscardgallery.blogspot.com

Pattern boleh pilik samada kad sekeping, lipat 2, lipat 3.


Ini antaranyalah : design pilihan ku...










p/s: aku ni buat kad kahwin orang..tp aku, bile nak kahwin ni... calon? entah lah.. berserah pada Allah SWT..
die penentu jodoh ku.... :)

5 comments:

  1. salam
    nk tny lh x..akak gne software apa design ni

    ReplyDelete
  2. Salam, akak guna software adobe illustrator. :)

    ReplyDelete
  3. asmekom :)

    nak mtak share sket bleh x?? kat mane leh kita dwnload pic2 comel ni ye, cth cam pic katon wedding 2, bunga kuit miut ni ye...

    thnks :)

    ReplyDelete
  4. Assalamulaikum...
    rate size untuk kad dalm Ai berapa ya?

    ReplyDelete
  5. wa.salam. rate size bergantung kepada jenis size kad yang nak. selalunya orang guna kad sekeping, ukuran 1/3 dari saiz A4 dalam 9x21cm. Lipat 2, dalam 21x18cm dan lipat 3 dalam size A4.

    ReplyDelete