Saturday, October 8, 2011

Kad Kahwin Lagi... :)

Kartun dan kartun dan kartun lagi..
Dibawah ini adalah hasil tangan ku..design sendiri dan cetak hantar kat tempat lain..
alhamdulillah, dengan bantuan kak linda, abah, apis dan kesemuanya yang terlibat, ribuan terima kasih sangat2.. setakat ini, ini jumlah yang terbanyak dalam 2 bulan ni.. sangat memberangsangkan setakat ini..

lepas ini, kene menyusun semula strategi dan sistem yang teratur untuk menyusun kesemuanya dari order, design, cetak dan delivery. kesemuanya perlu ada sistem. tp macam mane tu? itu, kene buat research sendiri..

kene cari kelas atau panduan yang baik untuk aku, untuk terus kan perniagaan ni..

Semoga dimurahkan rezeki dan dapat membayar segala hutang piutang dan membeli peralatan lain kelak.. InsyaAllah.. :)


Ini antara gambar kad kahwin yang telah disiapkan dan siap dicetak. 

Ini kad dari Balqis dari Sarawak. Kuantiti kad adalah 500 keping sahaja.


Kad Farah dari Sabah. Dengan Kuantiti 500 keping.

Kad Kahwin Awanis dari Kelantan. Dengan kuantiti 300 keping.

Kad Kahwin Husna dari Baling, Kedah dengan kuantiti, 1000 keping.

Kad Kahwin Shahrul dari Johor dengan kuantiti nya, 1300 keping

Kad Kad Kahwin Hazlan + Hariyana dari Sepang dengan kuantiti 1600 keping

Kad Kahwin Hazlan + Hariyana dari Sepang dengan kuantiti 1600 keping

Kad Kahwin Hazlan + Hariyana dari Sepang dengan kuantiti 1600 keping

Kad Kahwin Yishah dari Sarawak dengan kuantiti 200 keping sahaja.

Kad Kahwin Hafizul dari Terengganu dengan kuantiti 500 keping.

Kad Kahwin Zurina dari Kelantan dengan kuantitinya 750 keping

Kad Kahwin Fahmi dari Peneng dengan kuantitinya 1000 keping.

Kad Kahwin Maizah dari Terengganu dengan kuantitinya 750 keping.
Kad Kahwin Isliani dan Fahmi dengan kuantiti 1500 keping

Kad Kahwin Nani dari Ampang Tasek. dengan kuantitinya 750 keping.

Jika berminat dengan kad kahwin seperti ini, boleh ke laman blog moliscardgallery.blogspot.com
 wasalam.

p/s :  penat tu penat, tp Alhamdulillah rezeki dari Allah.. :) Terima kasih Allah..!! :)

0 comments:

Post a Comment