Wednesday, July 13, 2011

Sticker

Sticker ini aku design, dan potong.. Cetak kat tempat lain.. Alhamdulillah, sticker ni nampak cantik dan berkilat.. Sticker ni untuk dilekatkan kepada botol jem yang berkaca.

Customer nak buat 500 keping, so aku cetak da terlebih.. Aku bagi semuanya kepada customer.Tinggal yang lebih ckit2 untuk aku simpan untuk dijadikan tantapan customer aku yang lain..

Sticker ni nama die, mirrokote + gloss =RM 0.15/sekeping untuk 500 keping.





Ada lagi sticker yang boleh dicetak.

Size: 90mm x 54mm

1. Mirrokote sticker + gloss = RM 0.15 / sekeping
2. Transparent + gloss = RM 0.28 / sekeping
3. PVC Sticker = RM 0.21 / sekeping
4. Simili Sticker = RM 0.18 / sekeping

min order: 500 pcs

Ini Kuantiti yang boleh order.
500pcs / 1,000pcs / 2,000pcs / 3,000pcs / 4,000pcs / 5,000pcs / 6,000pcs / 7,000pcs /
8,000pcs /
9,000pcs / 10,000pcs


p/s : nak cetak sticker :  boleh emel saya di husna_molis@yahoo.com

2 comments:

  1. sikit sgt la saya nak oder untuk besday baby saye dah sethaun tak boleh laaa nak oder tapi cantik ...

    ReplyDelete
  2. erm... tu la.. min order 500pcs.. sorry ye.. :))

    ReplyDelete