Thursday, April 7, 2011

new design kad kahwin kartun

mencube memahami kehendak pelanggan... hope, ok la.. :)


25 comments:

  1. sis..tulip pinjam design nie ek..cntik..nti tulip creditkn kt blog sis ye..:)

    ReplyDelete
  2. salam..cntikya design kad2 nie...brape agaknya ek sekeping klu kiter tmph??

    ReplyDelete
  3. tulip : boleh2 no problem

    rinzihan : boleh pergi ke blog kad kahwin saya
    http://moliscardgallery.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. nak tanya..guna size brape erk??hhuhu...
    nk buat asggment individual..huhu

    ReplyDelete
  5. antik: design ni size A4. dan akan jadi lipat 3. setiap size, 9.9cm x 21cm (mockup size/setelah dilipat).. :)

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum molis. boleh kongsi idea & pengalaman?

    ReplyDelete
  7. hi kalau nak tempah card ni tapi nak colour lain boleh???

    ReplyDelete
  8. anonymous: molis tu ayah saya.. saya husna :))

    boleh. idea, dari vector saya download dan contoh imej dari google. design ini senang dengan meniru.. tp bukan bulat2 la.. kalau yang pro tu, idea tu ori dan asli. itu hanya sesetengah orang aje (gift/bakat).

    pengalaman, saya xbekerja dengan mane2 syarikat.. lepas belajar, tup saya join bisnes ayah saya. :))

    ReplyDelete
  9. missdya, boleh xde masalah. boleh ke laman blog kami
    moliscardgallery.blogspot.com :))

    ReplyDelete
  10. hai..husna i ada sedikit request hope u boleh tolong i...i nak beli u punya design kartun tu for my new collection..because i punya customer mostly likes u punya design..hope u boleh reply msg nie di email i (inklink_01@yahoo.com)

    ReplyDelete
  11. okey, i will send u emel. thank you.. :)

    ReplyDelete
  12. kalau utk tempahan 200pcs brpe yer?

    ReplyDelete
  13. nk tanye lah, kat mana nk cari vector kartun2 cmni ye? comel sgt.. sy nk buat design utk kakak.. sila reply di Aleyaizat@yahoo.com.my.tq

    ReplyDelete
  14. @eila, boleh tgk blog kad kahwin saya di moliscardgallery.blogspot.com
    di sini ada macam2 design kad dan harga sekali.

    jika ada pertanyaan, emel saya di moliscardgallery@gmail.com :))

    ReplyDelete
  15. @airuni, boleh klik link ni. http://www.vectorilla.com/
    http://www.resourcesgraphics.com/

    gmbar kartun ni, saya tracebalik, http://www.wallcoo.net/holiday/Valentine_lovers_Valentine_couple_08/html/wallpaper20.html

    ReplyDelete
  16. salam..mcm mn nak dptkn gambar kartun yg pakai tudung..husna edit sendiri ke?

    ReplyDelete
  17. salam, sebenarye, sy edit sendiri. tipsnya, cari gambar di google, wanita bertudung, dan trace semula tudung yang dipakainya, dan adaptasikan tudung itu kepada kartun insyallah, kamu boleh buat!! :))

    ReplyDelete
  18. kalau nak wat tempahan, berapa hari boleh siap ek?..

    ReplyDelete
  19. achok, sorry, lambt respon, cetak 2 minggu. just design dan comfirmation yang ambil masa.

    ReplyDelete
  20. TOLONG EMAIL KN SY PRICE UTK 1000 PCS
    farahin.raman@sapurakencana.com

    ReplyDelete
  21. farahin. pergi blog saya moliscardgallery.blogspot.com

    ReplyDelete
  22. Nk beli template blah? Tp name n map bleh ubah..shahymc@ymail.com

    ReplyDelete
  23. husna.. kalau sy nk jadi kan ni template boleh x.. berapa ye husna cas?? email sy: fazlinamanaf@gmail.com

    ReplyDelete
  24. salam akak cantik sgt kad kahwin yg ala2 baju skola tu..bleh tak sya ambil sbgai rujukan??tgh belajar nk buat bunting tuk abang saya kahwin nnty...

    ReplyDelete
  25. Wa.salam. husna. boleh aje. silakan :)

    ReplyDelete