Thursday, April 7, 2011

new design kad kahwin kartun

mencube memahami kehendak pelanggan... hope, ok la.. :)


25 comments:

Tulip Putih said...

sis..tulip pinjam design nie ek..cntik..nti tulip creditkn kt blog sis ye..:)

rinziha said...

salam..cntikya design kad2 nie...brape agaknya ek sekeping klu kiter tmph??

Aini Husna Molis said...

tulip : boleh2 no problem

rinzihan : boleh pergi ke blog kad kahwin saya
http://moliscardgallery.blogspot.com/

antik said...

nak tanya..guna size brape erk??hhuhu...
nk buat asggment individual..huhu

Aini Husna Molis said...

antik: design ni size A4. dan akan jadi lipat 3. setiap size, 9.9cm x 21cm (mockup size/setelah dilipat).. :)

Anonymous said...

assalamualaikum molis. boleh kongsi idea & pengalaman?

MissDya said...

hi kalau nak tempah card ni tapi nak colour lain boleh???

Aini Husna Molis said...

anonymous: molis tu ayah saya.. saya husna :))

boleh. idea, dari vector saya download dan contoh imej dari google. design ini senang dengan meniru.. tp bukan bulat2 la.. kalau yang pro tu, idea tu ori dan asli. itu hanya sesetengah orang aje (gift/bakat).

pengalaman, saya xbekerja dengan mane2 syarikat.. lepas belajar, tup saya join bisnes ayah saya. :))

Aini Husna Molis said...

missdya, boleh xde masalah. boleh ke laman blog kami
moliscardgallery.blogspot.com :))

Anonymous said...

hai..husna i ada sedikit request hope u boleh tolong i...i nak beli u punya design kartun tu for my new collection..because i punya customer mostly likes u punya design..hope u boleh reply msg nie di email i (inklink_01@yahoo.com)

Aini Husna Molis said...

okey, i will send u emel. thank you.. :)

eila said...

kalau utk tempahan 200pcs brpe yer?

airuni said...

nk tanye lah, kat mana nk cari vector kartun2 cmni ye? comel sgt.. sy nk buat design utk kakak.. sila reply di Aleyaizat@yahoo.com.my.tq

Aini Husna Molis said...

@eila, boleh tgk blog kad kahwin saya di moliscardgallery.blogspot.com
di sini ada macam2 design kad dan harga sekali.

jika ada pertanyaan, emel saya di moliscardgallery@gmail.com :))

Aini Husna Molis said...

@airuni, boleh klik link ni. http://www.vectorilla.com/
http://www.resourcesgraphics.com/

gmbar kartun ni, saya tracebalik, http://www.wallcoo.net/holiday/Valentine_lovers_Valentine_couple_08/html/wallpaper20.html

Anonymous said...

salam..mcm mn nak dptkn gambar kartun yg pakai tudung..husna edit sendiri ke?

Aini Husna Molis said...

salam, sebenarye, sy edit sendiri. tipsnya, cari gambar di google, wanita bertudung, dan trace semula tudung yang dipakainya, dan adaptasikan tudung itu kepada kartun insyallah, kamu boleh buat!! :))

Achok said...

kalau nak wat tempahan, berapa hari boleh siap ek?..

Aini Husna Molis said...

achok, sorry, lambt respon, cetak 2 minggu. just design dan comfirmation yang ambil masa.

Anonymous said...

TOLONG EMAIL KN SY PRICE UTK 1000 PCS
farahin.raman@sapurakencana.com

Aini Husna Molis said...

farahin. pergi blog saya moliscardgallery.blogspot.com

Iftinan Enterprise said...

Nk beli template blah? Tp name n map bleh ubah..shahymc@ymail.com

fazlina manaf said...

husna.. kalau sy nk jadi kan ni template boleh x.. berapa ye husna cas?? email sy: fazlinamanaf@gmail.com

husna said...

salam akak cantik sgt kad kahwin yg ala2 baju skola tu..bleh tak sya ambil sbgai rujukan??tgh belajar nk buat bunting tuk abang saya kahwin nnty...

Aini Husna Molis said...

Wa.salam. husna. boleh aje. silakan :)

Post a Comment