Tuesday, April 5, 2011

IPMEX hantar surat kat Awak ni...

   Hari ini 5 April 2011, aku ada terima satu envelope. Rupe ye IPMEX yang bagi katalog kat Awak ni.. IPMEX akan mengadakan event percetakannya di PWTC pada 4hb - 7hb Ogos 2011. Moh la kite p ramai-ramai ke sane. Rasa-rasa tahu mengenai percetakan atau mahu membuka perniagaan percetakan, meh la kite p ye.. Tak rugi pun..Ambik pengalaman dan pengetahuan.

Ada satu lagi event Gift akan berlangsung di sane. Nanti akan diberitahu.. Ye..hah!!!!


 Ni katalog yang aku dapat..uhuhu.. Best2...

5 comments:

  1. apsal aku x dapat? ntah2 ada kat alamat aku kt shah alam dulu nih..

    ReplyDelete
  2. agak ye la tu.. ko kene buat business card baru. alamat peneng..atau alamat nstp..uhuh glamor tu..

    ReplyDelete
  3. skrg umah aku pon x menentu lagi.. lesen baru ni aku update alamat bakal mertua aku.. tukar alamat jek kena cas bagai nak rak..

    ReplyDelete
  4. asal pulak kene cas alamat?
    haha.. ko kene beli bas bergerak la men. mcm orh puteh tu..uhuhu

    ReplyDelete