Wednesday, March 16, 2011

moliscardgallery: KAD KAHWIN KARTUN

moliscardgallery: KAD KAHWIN KARTUN: "Kad Kahwin Kartun

Dua kartun dibawah yang warna purple dan coklat tu sebenarye ada rambut..saya sudah tukar kepada pakai tudung.. sesuai untuk kaum muslimah ye .. :) nak tengok perbezaannya clik ini.[here]
Antara designnya :




QUANTITY (pcs)
ART PAPER 157 GSM
ART CARD 260 GSM
PRICE
PRICE
400
0.82
0.85
500
0.78
0.82
750
0.75
0.79
1000
0.65
0.70
2000
0.5
0.62

18 comments:

  1. hello unaku. im ema. i'm interested with ur cartoon design for wedding cards. actually i want u to design my wedding card, but only design. all printing works i'll do by myself. give me a favour? dun worry, i'll pay for ur design. =) do add me on ym emarosseli@yahoo.com. tq yah!

    ReplyDelete
  2. una,hehe..nk mintak gak...nk mintak character tuh leh???...plzz...hehehe..send kat clunckboy[at]gmail[dot]com, leh??nk character comel tuh je..klu dpt yg hi-res pn ok gak...

    tHanKs in advanced..so biggie2 thank you!

    ReplyDelete
  3. Hi ema, ok.. i already add your YM. we discuss on YM k. TQ.

    ReplyDelete
  4. dark, hang nak gmbr kartun aje ker? boleh2..
    nanti saya emel kan character tu.. tp kartun perempuan sebenarnya free hair.. if nak lukis gambar bertudung, ke lukis balik kat AI. All file in AI / eps. Nanti hang tgk le ye.. :)

    ReplyDelete
  5. salam.....sye suka la gmbar kartun yg kt atas sklai 2..yg brtudung...susah nk cri kartun brtudung yg comel mcm awk punya ni....klau sy nk bleh x....plizzzz....ni email sy...snrz_87@yahoo.com....smoga Allah swt mmblas kebaikan awk...amin,,,tq so much.....

    ReplyDelete
  6. Akum, kad kahwin kartun so cute, kalau saya nak tempah untuk customer saya
    artwork tu how much charge, printing semua u buat bila sampai kat saya dah
    siap, berapa lama boleh siap plus the banting.

    ReplyDelete
  7. ANONYMOUS: saya ada emel kepada awak.. :)

    ReplyDelete
  8. Norazah: kirenya awak nak berniaga la ye? kalau design sahaja, saya cas RM30.
    tapi kalau nak printing. harga boleh pergi ke blog saya moliscardgallery.blogspot.com
    kad situ ada harga, dan juga kartun yang lain.

    jika berminat emel saya di moliscardgallery.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. woww comellllllllllllllllllllll nak tmph la.. tp nk design sendiri beley?? hrga cm ne? nk katun yg bertdung tp dlm smpnan xde yg bertudung.. huhuh.. husna ley send x?? nk yg lipat 3.. ley bgi saiz? ley kn? nk dgsn sndrik.. min bpe ye??
    cintaoneyz@gmail.com.

    kndri dh dkt smpt ke? huhuhu

    ReplyDelete
  10. ada emel saya kan?? hehehe.. xde masalah, template saya bg free.. :))

    ReplyDelete
  11. slm..mintak maaf ye bertnya...sye sgt berminat ngan gmabr kartun ppuan bertudung n laki tuh..cumil sgt tp sy xpndai nk edit guna adobe..bleh minte jasa baik untuk emel pda sya???plizzzz ^_^ time kasih byk2..ni emel sye hanie_dec07@yahoo.com

    ReplyDelete
  12. salam..
    husna kalu sy nk mintak awk design wedding card sy boleh tak???sy minat yg kt atas warna pink..tp nk awak design satu set ngn banting sekali..pun tema pink jugak...awk dh siap awk email sy..sy bankinkn byran..

    ReplyDelete
  13. salam shuhada. boleh. saya boleh design kad kahwin awak.
    macam ni, shuhada boleh tgk di sini. http://moliscardgallery.blogspot.com/

    kat sini ada macam2 design, boleh pilih mana satu nak, kemudian
    kalau tempah kad saya dalam 1000keping ke atas, boleh dapat free 1 bunting 2x5ft.

    ReplyDelete
  14. salam,

    saya berminat sgt character kartun tu..ada contoh lain?boleh x email kat saya contoh2 character kartun tu...ada cas x?saya nk pakai utk kad kawin saya..klu kena cas nnt saya bank in..
    khairil_syazwan@yahoo.com

    ReplyDelete
  15. Salam syazwan. setakat ni, itu sahaja. kecuali
    awak jupe mana2 character kartun, saya boleh trace/lukis semula untuk awak. insyallah.

    ReplyDelete
  16. Hi molis, design utk button badge ada x?

    ReplyDelete
  17. Salam una, boleh tak nak mintak dua tiga design kartun bertudung, you bagitau sya berapa harganye nti sya bank in..lepas tu kalau design utk kad, brp you caj? Ini email saya kpckemaman@yahoo.com.my, thks

    ReplyDelete
  18. Salam una, boleh tak nak mintak dua tiga design kartun bertudung, you bagitau sya berapa harganye nti sya bank in..Ini email saya aksarakreatif@gmail.com, contact no: 0149298710/aishah
    thank in advance

    ReplyDelete