Saturday, February 19, 2011

Result Percetakan Kad Kahwin Kartun

   Alhamdulillah, Tempahan kad kahwin sudah sampai dengan selamatnya. Syukur. Result percetakan amat memuaskan hatiku.. Walaupun banyak rintangan membuatnya, alhamdulillah lagi, hati ini sangat berpuashati.. Hopefully Banner dan Bunting aku okey juga selepas ini... Minggu depan dijangka sampai..Kite lihat la resultye macam mana ek...uhuhu

11 comments:

  1. tempah kt mane kad tu?nice..huhu. mahal x?

    ReplyDelete
  2. saya yang buat kad itu..
    sekeping saya cas dalam RM 0.65
    lipat 3- full colour. :)

    ReplyDelete
  3. kalo saya berminat untuk 1000pcs harga boleh dirunding ker???

    ReplyDelete
  4. bgaimne nk hubungi awk? sya berminat tuk ketahui lbih lnjut...

    ReplyDelete
  5. ucuk nor: boleh saje. kalo berminat emel saya husna_molis@yahoo.com

    chik bird : emel saya.husna_molis@yahoo.com

    ReplyDelete
  6. salam..comel..design len bleh buat x?..coz saya d design yg saya nk..tpi x tau kdai mnew nk buat..pic cartn jgk,.

    ReplyDelete
  7. am3r: boleh pergi ke laman blog saya di moliscardgallery.blogspot.com
    kat situ ada beberapa lagi design kartun yang baru saya buat.

    ReplyDelete
  8. nak tanya la..kad kawin yg mane ada free paper bag tu ye?

    ReplyDelete
  9. aha.. masih ada lg, la ni da makin nak abis.. :))

    ReplyDelete
  10. nk tanya sket..mana cari vector2 tuk buat background tu yer..huhu..
    kot2 la u dont mind sharing kn..maseh :)

    ReplyDelete
  11. @ tina, http://www.vectorilla.com/
    http://www.resourcesgraphics.com/

    ReplyDelete