Wednesday, January 5, 2011

Design Kad Kahwin


Kad Kahwin Kartun.

Kad kahwin ni ditempah oleh kawan kepada kawan aku Siti Normawati dari Seremban. Kad ini aku buat bersaiz A5 (148 x 210mm) front & back, bunting 2x5 feet, banner 12x2.5feet. Harga ada lah berpatutan. Majlis perkahwinan ni berlangsung pada 2 April 2011 di Tasik Titiwangsa di KL. Ini adalah antara design yang aku buat untuk pasangan ini.

Front A5 Size

Back  A5 Size

Banner 12 x 2.5 feet

Bunting 2 x 5 feet






14 comments:

  1. chomelll! brapa quotation harga semua ni?

    ReplyDelete
  2. kad cas dalam RM0.80 sekeping, sebab pakai kertas keras termasuklah la matte lamination.

    Bunting 2ft x 5ft, cas dalam RM50 sekeping, termasuk design dan print.

    Banner 2ft x 12ft, cas dalam RM80 termasuk design dan print.

    ReplyDelete
  3. comel sgt2.. kagum sungguh. tp kalu sy tempah kad ni comfirm over the budget. :(... Apa pun keep it up! serius cantik kad ni..

    ReplyDelete
  4. ada lg murah sebenarye,
    kalo perasan saya ada designkan saizA4 lipat 3..
    itu saya hanya cas dalam RM0.65 sen sahaja untuk 1000 keping.. print both side.
    thanks mieyza for your support.. :))

    ReplyDelete
  5. serius cantik..tapi lari dari budget la.. :)

    ReplyDelete
  6. mcm mne nk hubungi pihak admin kalu nk tempah? minat sgt2....kalu kad kwen sya hnya nk 300copy shja, bape hrga sekeping?

    ReplyDelete
  7. 300 xdapat dear.. 250 / 500 / 750 / 1000 pcs shj.:)

    ReplyDelete
  8. salam..nk tnya, leh x designkan kad kawen kartun plkn..

    ReplyDelete
  9. nazatulanis, boleh xde masalah :) pergi ke laman blog saya moliscardgallery.blogspot.com
    ada harga dan kartun untuk dipilih dan nanti daya design kan semula baju plkn.. :)

    ReplyDelete
  10. salam.. cmne nk tempah kad kahwin ngn awk ye?
    pls inbox me.. princessfq@yahoo.com

    ReplyDelete
  11. salam cintafqs.. ooo. yang order dari phang tu kan?? saya ada terima borang da.. :))

    ReplyDelete
  12. sooo nice.... rs cam nak tempah...hrga leh runding lagi tak?

    ReplyDelete
  13. kepad unknown. design yang lain ada lagi. actually, ni 1st design dan 1st design saya cetak.
    boleh tgk di moliscardgallery.blogspot.com / fb : molis card gallery.
    harga sudah fix. :))

    ReplyDelete