Monday, December 6, 2010

The Young Victoria

QUEEN VICTORIA AND PRINCE ALBERT
Queen Victoria dan Prince Albert...rupe queen dulu2 lebih gempal.
Gambar queen and prince sedang membicarakan hal negara.
Keluarga Queen Victoria yang mempunyai 9 orang anak.
Aku rasa cerita dia best. true story. Adaptasi dari kisah Queen Victoria dan Prince Albert dari London. Pemerintah paling lama iaitu selama 20tahun. Dapat rasa macam mana seorang wanita muda yang baru berusia 18 tahun yang akan dijadikan sebagai pemerintah ada masa itu.. Rasa nya pada tahun 1838. Lama kan.. dapat rasa jalan cerita die. love story yang mengasyikkan.. Zaman die telah wijudnya sistem pendidikan dan kebajikan masyarakat. dikurniakan 9 orang cahaya mata, masing-masing telah memerintah di seluruh Eropah. Prince Albert mati ada usia 42 tahun disebabkan demam kepialu dan Queen Victoria mati pada usia 81 tahun.. Ni aku selitkan trailer HD daripada movie ini..

2 comments:

  1. kewl..
    sedang menonton kat starmovie skang..=)

    ReplyDelete
  2. tu la, egat citer ape..
    layan layan layan...rupe ye best sgt citer die..
    sejarah yang kita tak pernah tahu..uhuhu

    ReplyDelete