Monday, December 27, 2010

Cerita Korea - You're Beautiful

Cerita Korea - You're Beautiful


oooo....aku sudah gemar menonton cerita korea ini.. ini sume anis la suggest aku tonton cerita korea dan jepun ni.. mmg masyuk la cerita ni.. aku suke sangat.. aku tgk cerita ni sampai pagi.. uhuhu..
meh aku cerita serba sedikit pasal cerita ni..
Macam ni, ada artis popular korea ni perlukan seorang lagi ahli kumpulan untuk join ke dalam kumpulan ANJELL. Pengurus tu tahu ada lelaki yang sesuai untuk kumpulan ni tetapi, lelaki itu, sakit dan perlu dirawat di Amerika. Dan pengurus ini dapat tahu, yang lelaki ini ada kembar perempuan. Perempuan tu perlu menyamar menjadi lelaki untuk mengantikan abang die tu..uhuhu dari situ mula cerita mengenai persahabatan, dan percintaan. For sure la ada orang dengki dalam cerita ini.. mana x sah ye kalo cerita xde orang yang dengki.. mmg romantik abis la.. paling aku suke, senyuman lelaki tu... :) suka sangat2... dan yang lebih menarik ye, pelakon ni jugak merupakan penyanyi korea jugak dan sume lagu dinyanyikan sendiri oleh mereka2 ini..uhu.. masyuk.. suara pun sedap... terbuai aku dibuat ye...uhuhu...

ni video yang aku ambik kat dalam youtube



0 comments:

Post a Comment