Monday, November 29, 2010

KONVO UITM DIHATIKU

salam.. 27hb, kerje kene buat.. melibatkan photography, and uitm seri iskandar...uhuhu tahun ini, melakar sejarah, uitm campus boleh buat konvo kat tempat sendiri..uhuu. so, siapa yang dulu diploma, boleh la ambil konvo kat campus sendiri, tidak lagi di Shah Alam.. siapa yang belajar kat shah alam, dapat lah konvo kat shah alam.. Shah alam tu kecik..sekarang ni kan student uitm ramai sangat.. entah la..konvo shah alam dah xleh tampung kot..huhuhu sambung balik 27 hb td.. aku keje ngan pakcik aku seorang jurufoto yang profesional..pengalaman die, pergh! mmg top! uhuhu... aku tolong die pun sebagai select photo to print... uuhu dari pukul 9.00 pagi sampai la 11.00 malam.. penat xde la sangat macam konvo UTP..UTP lagi hebat! xmenang tangan sampai nak p toilet pun xsempat.. tp kali ni aku free skit..dapat makan roti, kacang, nasi goreng, last kali best makan KFC sebab kedai kfc selang berapa blok je...hahahha.. penat mmg penat tp berbaloi2 la..dapat la duti poket lebih ckit..uhuhu TAHNIAH JUNIOR KU YANG SUDAH GRADUATE!! UHUHU

0 comments:

Post a Comment