Thursday, November 25, 2010

Novel

Novel-novel aku baca sepanjang bulan November 2010... Lagenda Budak Setan, Kasihku Arina, Percayalah Akhirnya.. uhuhu sume best la, tp percayalah akhirnya, boring sikit.. aku byk skip..uhhu
Lagenda budak setan: karya ahadiat akasyah..cerita ni dah dijadikan filem tempatan dilakonkan oleh Farid Kamil dan Lisa Surihani.. aku tak tengok pun citer ni.. ramai orang kata sedih samapai menangis-nangis..tp jalan citer tak macam buku novel. Sekarang ni dah ada telemovie cerita ni..cerita nya ada yang ditokok tambah..uhuhu Cerita buku ni ada lagu and aku suka lagu die la BILA CINTA dinyanyikan oleh GIO.. nanti aku muat turun kan lagu dia.. tangkap lentok la..siap termimpi-mimpi la..hahahaha.. terima kasih kak linda bagi una baca buku ni..uhuhu
Ni pulak novel Prima tajukye Kasihku Arina hasil karya Mazni Aznita..Berapa star aku nak bagi ye.. erm... 4.5 bintang lah..! jalan citer die seakan-akan macam buku ramli awang murshid.. seronok.. kadang-kadang terpikir jugak ada ke orang macam ni wujud kan dunia ni.. tapi boleh aku katakan memang seronok la..hehehe tak rugi siapa yang membelinya..uhuhu aku suggest la kat kawan-kawan belilah buku ini..~~ Thanks Along...uhuhu
Yang ini buku dah lama beli tapi dah lame tersimpan, tak baca-baca.. la ni ada masa sikit, aku pun layan la buku ini..uhuhu... 1st buku Ruby Hazri, Percayalah.. 2nd buku, Percayalah Akhirnya.. kiranya buku ini ada la kesinambungan.. bagi aku buku ni best tapi jalan citer die sikit boring la.. buku ini mengingatkan aku kat kawan-kawan aku yang ambil bahasa German.. uhuhu iche lebie dish..entah betul ke tak..aku main taram je la..uhuhu Kawan-kawan aku yang tahu bahasa German boleh la baca buku ni.. uhuhu

2 comments:

  1. kan aku dah kata, buku arina tu best. ade arina nombor 2. cuba kau pi blog buku2 akan kluar anita aruszi. http://gedungnovellaa.blogspot.com. syokkk...

    ReplyDelete
  2. Tu la..best citer die..
    okey..ada duit lebih ckit, aku nak beli buku prima
    ngan kaki novel.

    ReplyDelete