Wednesday, June 16, 2010

Pergi PWTC - KLIGP 2010

aku pergi pwtc ni hari last 11 june 2010..(jumaat).. aku g ngan adek aku, die pun xpernah g exhibitin mcm tu.. so aku ajak la..mmg mula2 aku da sediakan name kad tuk die.. 10 keping aku buat kan..kekekh... atleast, ada jugak la.. hehehe mula2 nak register, luper pulak nak bawak pen, so, kene la tgu giliran nak guna pen kat bahagian isi borang..puye la adek aku pemalas nak isi, aku isi la tuk die.. pastu dapat la satu besg besar, ngan satu name tag tuk masuk.. masuk2 kene la panjat tingkat 4... uhuhu... masuk aje, aku terus nampak pakguard...hehe... xde la.. aku nampak satu kedai beg cantek...boleh belik satu..order je..aku pun ambik la brosuher. mmg cantek.. ni aku tunjuk kat blog..: mcm2 ada....baju, beg, pen, benda cute, printing pun ada, key chain, mcm2 la.. buku pun dapat bayk...sampai tangan aku lenguh la.. aku dapat buku info bisnes 2 buku..tu yg syok tu. dapat gak tgk mane2 supplier leh aku buat.. aku nak wat bisnes tp aku xpandai marketing... mcm mane ni...aku kene beli buku marketing la jawap ye.. even aku belajar marketing time degree dulu tp aku langsung xpaham sepatah pun...masa pekse aku menghafal, tu yg leh dapat A.. uhuhuhu..aku pun xpercaya...kekekeh.. skrg aku nak betul usaha..aku kalo boleh malu ngan ayah aku..kadang2 aku buat, sume kene ada keputusan dari ayah aku..uhuhu lari topik pulak...okey2..kat pwtc tu ada 2 tingkat.. tingkat pertama tu mmg besar.. mcm2 ada.. yg paling aku kat suke bahagian keychain...mmg cool la cara presentation die..die guna kotak biasa tu...letak kat dinding pastu die letak keychain tu kat kotak guna paku tekan.. pastu die gariskan line guna maker je..mmg kreatif..mesti xdapat byk kan...kekekeh..so tahun depan pergi la.. hehe.. xrugi pape pun... dapat free gft lg tu..uhuhuh ni keychain aku dapat: bole design sndiri, hantar kat sini, pastu print... min xsalah aku 100 pieces.. nanti aku bg company ape..sebab pamplete die hlang..mmg sayang...aku jupe aku bgtau ye.. pastu g kat tingkat 2 pye tp kene turun..kekekeh.. kat situ aku jupe traditional gift, radio, cakap pasal radio tu harga time tu rm60 je, pastu jual harga die rm109.. fungsi die best, boleh letak USB, iphone, radio, without using electric.. just using bateri.. aku da penat...lalu je org bg aku macam buku, brosuher, phamplate, flyer, gift...mmg syok abis la.. aku balik name tag yg aku pakai kene pulangkan balik.. aku balik denga perasaan sronok.. balik makan singgah the mall kat situ, makan MCD... lepas makan aku g toilet..da xtahan perut aku ni..heheh.. and the best thing, aku beli kek secret rcipes 4 slices...hahaha..byk aku belik, sume tu tuk mama..hehehe.. luv u mama...

0 comments:

Post a Comment