Friday, June 18, 2010

GERMANY

Ketaksuban pada WORLD CUP 2010... Aku dapat idea ni dari satu gambar ni.. aku terpikir mcm best je.. dari cat muka baik aku cat pakai photoshop! ahahha aku da upload kat fb...hehehhe...pas xde world cup aku tukar lain.. seronok sebenarye..itu pun kalo aku rajin la.. mase ni hari jumaat..masing2 xde..aku pun layan la muka aku...uhuhuhu
patung kayu.. baca kat harian metro semalam - ukiran patung kayu dibuat di indonesia. guna kayu kualiti tinggi di indon. cantek kan...mcm nak satu je...hehe harga die rand 1494 - ran 2495 ikut ketinggian kayu tu... erm berape agak ye kalo convert dalam ringgit malaysia... :)?

2 comments:

  1. wiwitt owang kwat germany neh! hehe tp da kalah gak.

    ReplyDelete
  2. jerman kalah pun, tp ada satu lg game tentukan ke separuh akhir...uhuhu

    ReplyDelete