Wednesday, June 16, 2010

CUTI SEKOLAH!

salam... cuti sekolah yg memboringkan.. bile la aku nak dapat job besar2 ni.. aku tahu punca ye apa... sebab ko xbuat marketing! ko malas una... bukan masalah ye, aku xtahu pasal marketing..ape yg aku belajar aku xpaham langsung so kene la beli buku... kalo aku nak harap kan duit gaji dari abah, mmg aku terima redha tu dengan pasrah... betul, cari duit sendiri lg masyuk dari org bg gaji... tp masalah ye, bile aku nak buat sesuatu, duit kene masuk dalam akaun kedai ni.. ni yg tahan ye perasaan ni... dan cuti sekolah ni...xde keje nak buat...memboringkan, membosankan... apa aku nak buat.. blog ni pun baru aku go on slowly... akan aku update ape2 benda yg aku rase nak tulis...gitu la.. cuti sekolah akan berakhir minggu depan...dan keje kerani akan aku buat sementara kak linda xde, sebab bersalin... keje kerani paling aku xgemar sebab, aku takut aku buat salah...kalo salah sure kene marah ngan abah kaw2.!!! so papepun hidup kene la standy ngan happy.. sementara tu layan WORLD CUP 2010!! GO GERMAN!!!!

0 comments:

Post a Comment