Saturday, January 30, 2010

Kad Kahwin 2010 - Januari

Kad ni baru order 5/4/2010..siap dan proof esok ye dan start print 7/4/2010...
Kad Kahwin ni baru je ari ni siap..tempah khamis (28.1.2010) , siap design time ari khamis jugak, proof design jumaat (29.1.2010), siap hari sabtu dan ahad(30.1.2010 & 31.1.2010)... rase ye kad ni paling cepat siap dan cepat customer nak sebab kahwin die lg 2 minggu lg..tu la sepatut ye awal2 la kene tempah kad lg.. xpe2.. duit tetap masuk...hehehe... Kad Kahwin ni berukuran, 29.7cm x 21cm... (sekeping RM1.50)
Kad kahwin ni design sehari, cetak 3hari.. alhamdulillah..siap.. :) Kad kahwin ni just sehelai je dalam ukuran 9.9cm x 21cm.. (sekeping RM 0.80) Kad Kahwin ni dua lipatan, berukuran 20cm x 21cm.. (sekeping RM 1.00)

4 comments:

  1. Salam, tumpang tanya, U design kad kenduri macamana ek ? guna software ape ? tolong xplain jap, nak taw mcmna ?

    ReplyDelete
  2. Salam, saya design guna AI. adobe illustrator.
    kalau nak design kene tahu size nak cetak, baru boleh kite start design.

    kalau kad, taya dulu samada nak tema warna apa dan segala butiran yang dikehendaki. setelah semua lengkap, baru la design kan kesemuannya dalam satu design.

    ReplyDelete
  3. kedai di botakanan, perak.
    boleh layari blog saya di moliscardgallery.blogspot.com :))

    ReplyDelete